Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny nie wiem ile w tym prawdy ale jak moj synek robił zieloną kupke i sie przejmowałam to moja tesciowa mówiła a moze go przewiało hmmm?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,ja tez o tym slyszalam. Tyle,ze nie przewialo,tylko,ze dziecko nalykalo sie swiezego powietrza i dlatego zielona kupka. Ale czy to prawda? Nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ciekawa teoria pierwszy raz slysze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zuzia w rozowych rajtkach Slodki smieszek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga witamin zadnych nie biore a karmie tylko piersia jakies z 3 razy moze dostala butle...
aj ja tez to slyszalam o tym przewianiu a ja aktycznie wczoraj moglo przewiac ciekawe ile w tym prawdy martwi mnie to dzis 3 zielone zobaczymy jak bedzie jutro

Zuzia slodka jak zawsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,pytam,bo po mleku Nan sa czesto zielone kupki. I po witaminach tez. Ja zaczelam brac ten zestaw ciazowy i dla mam karmiacych i Julka tez ma kupki lekko zielone. Ale jak bardzo sie martwisz to podejdz do helsestasjon i zapytaj Ja jak sie czyms martwie to zaraz tam ide i zawsze ktos ze mna porozmawia i wytlumaczy A zaczelam tam chodzic, bo na poczatku to dzwonili do mnie co jakis czas i pytali czy wszystko w porzadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny

Aga moja Zuzia jest na NAN i faktycznie jak pila tylko mleczko bylo wiecej zielonych kupek, teraz sporadycznie bo juz pije tylko raz na dzien i troche dodaje do kaszki, ale i tak dostaje zelazo do ukonczenia roku- wiec tu sie nie martwie jak pojawi sie cos zielonego

Nas czeka szczepienie w srode - idziemy z babcia bo tata ma egzaminy

Milego dnia dziewczyny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Dziewczyny, Marta86 urodzila o 3:51 w nocy piekna dziewczynke (48 cm i 3195g)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O to Marta juz ma swoje maleństwo gratulacje dla szczęśliwej mamy Kalba a Ty w tym tyg masz ta cesarke tak????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Gratulacje dla Marty i malenkiej!!

Kalba no i powodzenia dla Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok